Inaugurat el nou Centre de Primera Acollida de la Zona Franca per a persones sense llar

Nou Centre de Primera Acollida de la Zona Franca. (Ajuntament de Barcelona)

Al mig del polígon industrial de la Zona Franca, envoltat de fàbriques, contenidors i el xivarri de camions transportant tota mena de materials, hi ha un edifici que no imaginaríem ubicar-lo al lloc on és. Es tracta del Centre de Primera Acollida de la Zona Franca, un nou equipament que amplia els que hi havia anteriorment, i que es van inaugurar el 2006.

La remodelació de l’antic edifici s’ha efectuat amb una inversió de 7 milions d’euros, “i és conseqüent amb la política iniciada fa uns anys per part de l’Ajuntament de Barcelona per fer una atenció al sensellarisme cada cop més integral i ajustada a les necessitats de cada persona”, expliquen des de l’Ajuntament.

Així doncs, malgrat que la capacitat per a cent persones es manté, l’espai disposa ara d’habitacions més àmplies que garanteixen una major privacitat. Les noves instal·lacions deixen de banda les habitacions comunitàries amb lliteres per oferir-ne d’individuals o fins a un màxim de 4 persones.

1 COMENTARI

  1. Ara que Junts ha decidit abandonar aquest Govern de la Generalitat, m’agradaria saber quina ha estat la contribució del govern català en el centre que s’acaba d’inaugurar. Al seu comiat per tuiter, la Violant Cervera, consellera de Drets Socials, de Junts, ha defensat la feina del seu departament en la lluita contra el sensellarisme. Què ens en podeu dir?

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.