El CN Mataró perd la final de la Copa Len a la Piscina Sant Jordi

Segon subcampionat d’aquesta Copa LEN per a un equip que ha tornat a protagonitzar una gran campanya europea

Text: Albert Aguilar

El CN Mataró Goufone afrontava amb il·lusió la gran final de la LEN Trophy en la Piscina Sant Jordi. Les de Dani Ballart sabien que s’enfrontaven a un os, el poderós Kinef Kirishi, plagat d’internacionals russes, però va aguantar fins al final dins del partit malgrat acabar caient per 8-10. Segon subcampionat d’aquesta Copa LEN per a un equip que ha tornat a protagonitzar una gran campanya europea.

Sabedor del que era capaç el Kirishi (s’hi havien enfrontat en la fase de grups, amb triomf per a les russes), Dani Ballart va proposar una defensa fèrria i el seu equip va arrencar amb les idees clares i un parcial d’1-0 en el marcador gràcies al punt de Sevenich en el primer període.

En el segon sí que van començar les russes a veure porta amb més facilitat i van aconseguir imposar-se al Mataró Goufone amb un parcial de 2-4 que podria haver estat pitjor de no haver anotat Anni Espar el 3-4 en superioritat amb un llançament potent al pal curt a 49″ per al descans llarg.

Després de la represa, un parcial de 0-3 per al Kirishi semblava enterrar les opcions de les del Maresme, però Espar i Gual (sobre la mateixa botzina del tercer quart) donaven esperances i feien pujar el 5-7 amb vuit minuts al davant.

Va lluitar fins a l’extenuació i sens dubte va posar la por en el cos l’equip espanyol al seu potent rival. Prokofyeva posava contra les cordes a les de Ballart (5-8), però un parcial de 4-1 deixava el 8-9 a 1.27 per a la conclusió. El gol definitiu de Markoch sí que ja sentenciava el campionat en favor del conjunt rus.

La jugadora de l’equip maresmenc, Clara Cambray, es va mostrar molt orgullosa de l’equip en acabada la competició, però també una mica insatisfeta perquè “l’han tingut a tocar”.

DESTACAT: Un parcial de 4-1 a favor de les catalanes deixava el 8-9 a 1.27 per a la conclusió

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.