La Federació d’Esports presenta el seu projecte a la resta d’entitats del barri

Redacció i fotografia: Vanesa Alemán

La Federació d’Esports de La Marina va presentar el passat 29 de maig els seus projectes esportius als veïns i veïnes del barri de La Marina. La intenció ha estat mostrar a altres entitats del barri quines feines realitzen per poder participar conjuntament.

Primerament, Andreu Farrera, president de la Federació d’Esports de La Marina i president del Club Esportiu La Marina, va fer un breu repàs de quina és la tasca que realitza l’entitat i qui la composa. Principalment, van destacar l’oferta destinada a les escoles del barri.

Tot seguit, el president del Club d’Escacs la Cadena, Carlos Fernández, va prendre la paraula per explicar els principals projectes: Les trobades escolars, la participació en un projecte amb la fundació Mans a les Mans i el projecte realitzat amb les escoles SEAT i el Polvorí. El més important han estat les trobades escolars dedicades als alumnes de l’ESO. Cada curs imparteix dos esports diferents que es troben inclosos dins la oferta esportiva de la Federació d’Esports. L’objectiu és que quan els nens i nenes finalitzin els seus estudis a l’ESO, hagin conegut de prop tots els esports.

Com a activitats que realitzaran pròximament van destacar dues. Primer, la Federació d’Esports posarà a disposició dels nens i nenes del barri un paquet d’extraescolars a partir del pròxim octubre. Per un preu assequible (10€ al mes) els nens podran gaudir de fins a cinc esports diferents: bàsquet, atletisme, rugbi, escacs o tamborí. L’altra idea que van destacar va ser la participació de la institució a la matinal esportiva de la festa major. Enguany, es realitzarà el pròxim 14 de juny de 18h a 21h a la plaça de La Marina.

Al torn de preguntes, els assistents van preguntar sobre l’accés a les beques i si la federació comptava amb un apartat per formar entrenadors o monitors esportius. En Ferrera va respondre que no disposen de beques com altres institucions i que ells no poden realitzar cursos per formar entrenadors o monitors ja que això només ho pot fer la Federació Catalana.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.