Impecable organització del Campament Reial al barri

    Els nens i nenes van poder gaudir de la nit més màgica de l'any i saludar a ses majestats d'orient

    Aquest Nadal no hem pogut celebrar-lo com cada any. Les restriccions per la Covid-19, però, ho han impossibilitat fer els tradicionals menjars amb la família, la compra de regals s’ha fet sovint des de casa, no s’ha fet la cavalcada de Reis…

    Tot i això, a La Marina no ha faltat llum i il·lusió, la dels més menuts, però també la dels grans. Un petit respir en aquest any tan difícil. I això ha estat possible gràcies a moltes persones de les entitats, associacions i voluntaris que han decidit tirar endavant les activitats ja tradicionals i iniciar-ne de noves.

    Així els Reis Mags de l’Orient van posar la cirereta al pastís de Nadal amb el seu campament reial a l’espai poliesportiu la Bàscula. El 5 de gener Melcior, Gaspar i Baltasar feien la seva entrada al camp de futbol per una passarel·la rodejada de patges reals i asseien al campament que tenien muntat un costat del camp. Minuts després aquesta passarel·la marcaria i delimitaria el recorregut de tots els assistents.

    L’organització va estar destacada cuidant tots els detalls perquè sigui un acte respectuós de les mesures de seguretat. Itinerari d’entrada i sortida controlant en tot moment l’aforament i les distàncies, torns per entrar i sortir i molt d’espectacle i màgia durant tot el recorregut. Això va aconseguir el vot de confiança de més d’un milè de veïns i veïnes que van arribar a temps per demanar cita per entra-hi els dies previs i fer possible la il·lusió de la canalla.

    L’espectacle, impecable, ha estat organitzat per la Unió d’Entitats i el Districte de Sants-Montjuïc. Així la fada de Nadal va ser l’encarregada de presentar l’acte i els reis van rebre la clau de les cases de La Marina per portar els regals a tots els nens i nenes que aquest any tant s’ho han merescut. Els parlaments van estar a càrrec de la Presidenta de la Unió d’Entitats, Neus Borrell i La Consellera Esther Pérez. Totes dues van desitjar als nens que tots els desitjos es compleixen, ja que s’havien portat molt bé, especialment enguany per la pandèmia, i van destacar l’esforç organitzatiu d’entitats i voluntaris.

    L’acte va estar transmès en directe per les xarxes socials de La Marina i l’han visualitzat centenars de persones.

    I així, deixem ja enrere aquest 2020 i iniciem amb força un 2021 que esperem que sigui, si més, no és complicat, una mica millor!

    Fotografies: Alejandro Flores. 

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.