L’Associació de Comerciants de la Marina es compromet amb la sostenibilitat

l’Associació de Comerciants La Marina- Zona Franca és membre del programa Barcelona Comerç + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

El comerç juga un paper molt important a la ciutat de Barcelona, tant per la seva activitat econòmica com per la funció de cohesió social, per aquest motiu l’Associació de Comerciants la Marina treballa per millorar la sostenibilitat i la cultura de la sostenibilitat en el comerç dels barris de la Marina.

Objectius:

  • Detectar les necessitats i les oportunitats que tenen els comerciants per fer més sostenible els seus comerços.
  • Millorar el programa de sostenibilitat al comerç en el marc de Barcelona + Sostenible
  • Crear un recull de recursos per poder desenvolupar el programa de sostenibilitat al comerç .

La  participació en aquest programa consisteix en elaborar un Pla d’Acció per millorar la sostenibilitat del  sector  amb una proposta d’actuacions.

Els establiments adherits a l’Associació de Comerciants La Marina-Zona Franca es comprometen a treballar activament el 2019 en les següents actuacions dins del marc del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat:

  • CONSUM I COMPRA RESPONSABLE: Participarà fent compra mancomunada de productes o serveis a través de l’associació.
  • COMUNITAT I TERRITORI: Col·laborarà al projecte Radars ajudant a prevenir situacions de risc de les persones grans.
  • DRETS SOCIALS, BENESTAR DE LES PERSONES I INCLUSIÓ: Col·laborarà al projecte Espais Liles contribuït a l’eradicació de la violència vers les dones.
  • COMUNITAT I TERRITORI: Participarà al camí escolar, ajudant a facilitar la mobilitat autònoma, segura i sostenible dels escolars a partir dels 8 anys.
  • ECONOMIA LOCAL I DE PROXIMITAT: Participarà a les activitats de dinamització del comerç contribuint a sensibilitzar els veïns i les veïnes del valor del comerç de proximitat.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.