Oportunitats educatives més enllà de les aules

Temps per menjar i per l'handbol

Escola Can Clos

Totes entenem l’escola com un espai educatiu, però sovint costa veure que aquests espais educatius van més enllà de les aules.

L’hort, l’espai verd, el pati, un passadís… qualsevol espai on tingui lloc una activitat on l’alumat interactuï, experimenti, jugui, es relacioni,… pot esdevenir un espai educatiu.

Per aquest motiu no ens podem oblidar de l’espai de migdia. A banda de dinar i cobrir necessitats bàsiques també és un espai més d’aprenentatge i d’oportunitats educatives. Els infants treballen i aprenen hàbits d’alimentació saludable i de col·laboració en les tasques de menjador i al mateix temps també juguen, es relacionen, descansen o fan jocs de taula.

A l’espai de migdia els infants treballen i aprenen hàbits d’alimentació saludable i de col·laboració i també juguen, es relacionen, descansen o fan jocs de taula

Handbol escola Can ClosÉs per això que a l’Escola Can Clos aprofitem aquest espai perquè el nostre alumnat de primària realitzi durant l’últim trimestre del curs, una activitat esportiva amb monitoratge especialitzat, durant tres dies a la setmana després de l’estona de dinar. L’handbol és aquest curs l’esport triat per treballar i a final de curs serà el propi l’alumnat qui farà la valoració i exposarà les seves preferències per triar l’esport del proper curs.

En aquest espai treballen no tan sols hàbits saludables, com es la pràctica esportiva, sinó el treball en equip, el respecte per les normes i les qualitats físiques pròpies i dels companys i companyes al mateix temps que el valor per l’esforç.

Escola Can Clos

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.