Arts escèniques a l’Espai Jove La Bàscula!

Artcircuit

Artcircuit

L’Artcircuit és un projecte cuinat entre sis equipaments juvenils de Barcelona amb l’objectiu de donar suport a la creació jove en relació a les arts escèniques. En aquesta línia, volem generar espais de coneixença i intercanvi entre joves creadores vinculades als equipaments, enfortint aquesta xarxa a través de càpsules formatives, trobades i mostres al públic dels diversos projectes residents.

Des de La Bàscula, Ca La Panarra, Boca Nord, Les Basses. Palau Alòs i La Fontana, donem la benvinguda a l’Artcircuit, el cicle escènic d’artistes emergents de la ciutat!

Els objectius d’aquest projecte són: suport a la creació jove, generar espais de coneixença, formació i intercanvi entre joves creadors, vinculats als equipaments juvenils de Barcelona; crear oportunitats de mostra al públic dels projectes resident i crear un espai de col·laboració/coproducció entre equipaments juvenils de la ciutat.

El 21 de març a l’Espai Jove Palau Alòs es va realitzar la presentació del projecte i la formació impartida per Montse Enguita, productora multidisciplinar que compagina la seva activitat professional amb la docència en dansa, teatre i producció. En el monogràfic es va combinar teoria i pràctica i es tractaren diverses eines per a la producció d’arts escèniques com dossier, calendari i circuits de distribució.

Amb l’objectiu de poder oferir espais formatius a les companyies emergents, vam fer aquest primer monogràfic a partir de les necessitats i interessos que hem pogut recollir d les joves artistes.

I finalitzem informant-vos de la PROGRAMACIÓ  que omplirà els espais d’arts escèniques joves i emergents durant tres mesos. D’abril a Juny 6 companyies visitaran altres espais joves per generar aquest circuit.

Podeu consultar les xarxes socials i webs de cada equipament per veure el format de reserva d’entrades.

Programació

Nova convocatòria d’EFERVESCENTS oberta!

Efervescents

EFERVESCENTS és un programa de suport a la creació escènica juvenil. L’Espai Jove La Bàscula facilita espais i recursos a companyies joves emergents per a que puguin crear i desenvolupar els seus espectacles.

Dues vegades l’any obrim convocatòria per a noves residències escèniques de companyies formades per menors de 30 anys.

En l’anterior convocatòria van sorgir guanyadores les companyies Espurna Teatre i Tres Tristes, que van presentar el 19 d’abril en format “work in progress” les seves peces treballades durant 5 mesos de residència: “Trampantojo” i “Un i un i un fan un”, respectivament.

Les residències compten amb:

  • Espais d’assaig gratuït durant cinc mesos
  • Suport tècnic
  • Suport a la producció
  • Suport econòmic a la comunicació
  • Espai d’exhibició de l’espectacle resultant

Consulta les bases de la convocatòria aquí

1 COMENTARI

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.