Sobre nosaltres

Pel Rubén Cruz

Avui dijous 21 de març s’inaugura l’exposició Paco Candel i els Altres, que ens proposa un retrat literari de la immigració durant el franquisme a Catalunya.

Podrem visitar-la fins al 22 d’abril, a la seu de Comissions Obreres de Catalunya (Via Laietana, 16, Hall Espai Assemblea). L’accés és lliure, de 9 del matí a 20:30 del vespre.

Pel que fa al Memorial Democràtic, organitzador de l’exposició juntament amb Comissions Obreres de Catalunya, des del passat dilluns dia 18 que ha traslladat provisionalment la seva oficina al carrer Foc, 57, seu del Departament de Justícia i Memòria. Ho fa a causa de les obres de remodelació de la futura nova seu al carrer Ciutat, 13, ben a prop del Palau de la Generalitat, que hauran de començar enguany.

Mentre durin les obres, el Centre de Documentació i Biblioteca del Memorial Democràtic obriran dos dies a la setmana al carrer de Pau Claris, 158, seu del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) de Barcelona.

Es pot consultar en línia el catàleg de llibres i documents al web https://banc.memoria.gencat.cat/ca/results/biblioteca

Per accedir a la biblioteca s’ha de demanar hora al correu memorial.documentacio@gencat.cat

Finalment, per obtenir un document en préstec, cal tenir o fer-se en el moment el carnet d’usuari de la xarxa de Biblioteques Especialitzades de la Generalitat. Més informació en aquest enllaç.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.