Barcelona Meeting Point introdueix una sèrie de novetats amb l’objectiu de millorar l’experiència dels visitants de la Fira

LA 22ª EDICIÓ SE CELEBRARÀ DEL 25 AL 28 D’OCTUBRE

El Barcelona Meeting Point 2018 genera expectativa no només en el sector immobiliari i privat de la ciutat, sinó també en moltes institucions, plataformes que treballen o estudien el sector i la ciutadania en general, que busquen alternatives d’habitatges en ciutats que com Barcelona pateixen mancances.

Aquest any, l’esdeveniment compactarà la seva celebració durant 4 dies, del 25 al 28 d’octubre, centrant-se en el professional immobiliari el 25 i 26 d’octubre, i en el gran públic del 25 al 28 d’octubre. Dins de la Fira Professional el Symposium Internacional de BMP tornarà a ocupar un lloc molt destacat. Sota el títol “Trends & Innovations” el Symposium Internacional de BMP reunirà en dos dies als principals players internacionals del sector immobiliari: inversors, family Offices, business angels, capital riesc, fons sobirans, promotors, arquitectes i agents immobiliaris. BMP serà el lloc a on es debatran els temes de present i de futur del sector immobiliari nacional i internacional, per això comptarà amb els millors experts mundials que explicaran com han afrontat i solucionat els seus reptes immobiliaris, arquitectònics o urbanístics. Durant el 25 i 26 d’octubre el Symposium Internacional de BMP ens aproparà les principals tendències en innovació immobiliària amb una jornada específica sobre PropTech, posant el focus d’interès en com pensen i quins criteris tenen en compte a l’hora de prendre decisions els directius 4.0. En el Symposium Internacional de BMP també s’acostaran projectes immobiliaris que estan escometent altres ciutats, com pot ser el cas de Sant Francisco, i que estan dirigits als millennials, un col·lectiu pel qual BMP aposta fort aquest any. Així mateix es realitzarà una sessió sobre el mercat residencial “Situació actual del mercat immobiliari residencial”.

A més a més, la Fira i Symposium Immobiliari Internacional Barcelona Meeting Point ha introduït una sèrie de novetats enfocades a millorar sensiblement l’experiència de visita dels assistents professionals que acudeixin a la vint-i-dosena edició de la Fira. Per això, ha organitzat unes activitats paral·leles del més alt nivell que inclouen vols en helicòpter per acostar als visitants la ciutat de Barcelona i poder gaudir d’una panoràmica de tot l’immobiliari que ofereix la ciutat, o un Networking Lunch by Nandu Jubany on, a més de fer contactes, es podrà gaudir del millor de la gastronomia. Un Sopar de Gala en el Paranimf de la Universitat de Barcelona o un Esmorzar a l’Hotel Vela de Barcelona per obrir BMP al front marítim són altres de les novetats que ha organitzat la Fira de cara a la seva propera edició per aconseguir que els professionals que acudeixen, no només facin negoci i treguin el màxim partit a la seva visita, sinó que aquesta resulti el més agradable i enriquidora possible.

BCN Sky Tour: una manera única de conèixer l’immobiliari de Barcelona

Una de las novetats més destacades per la propera edició de Barcelona Meeting Point és la possibilitat de conèixer tot l’immobiliari actual i futur de Barcelona des d’un lloc privilegiat: el cel de la ciutat. Els dies 25 i 26 d’octubre, BMP 2018 posa a disposició dels seus visitants vols en helicòpter per recórrer la ciutat.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.