Els anhels dels comerciants de la Marina cara a les Eleccions Municipals 2019

El comerç de proximitat de Barcelona dinamitza la ciutat i la manté viva alhora que  és un impulsor econòmic .  Genera el 14.5% de l’ocupació, el 15% del  PIB i el 21.9% del teixit empresarial.

És proper perquè pots fer les teves compres freqüents a sota de casa i és sostenible perquè no has d’agafar el transport públic ni privat per arribar-hi.

Són especialistes del producte que venen  i  en els serveis que realitzen ja que són experts de la matèria.

Si compres a la botiga del teu barri estàs ajudant a millorar l’economia de la teva ciutat. Comprant en les botigues de la Marina saps que els teus diners es queden a la teu barri.

L’Associació de Comerciants la Marina ofereix molts serveis als comerciants però també pensa que si millora l’entorn, millora  la qualitat de vida del barri, i per tant tothom en surt beneficiat, veïns i comerciants. L’Associació de comerciants la Marina està atenta a qualsevol incident que passi al barri: voreres en mal estat, manca de punts de llum, necessitats de poda d’arbres, incidències de seguretat, manca de zones de càrrega i descàrrega, necessitats de mobilitat i tot allò que pugui preocupar als comerciants.

Tenen contacte permanent amb els responsables de seguretat de manteniment i de mobilitat del Districte.

El comerciants  de la Marina tenen diverses inquietuds ara que s’apropen les eleccions Municipals, i es reuneixen amb els  diferents partits polítics per demanar tot allò que volen per la Marina.

Volen un barri digne, una remodelació integral del passeig de la Zona Franca, ( que sigui amable per poder passejar i gaudir de l’entorn ),  una Escola Naval especialitzada, enfocada a les necessitats professionals del Port de Barcelona, més seguretat als carrers, Hotels, accés a vivendes per a la gent jove del barri, vivenda pública i privada entre d’altres….

Mei Màrquez, propietària de l’establiment  Art i Decoració, Presidenta  en funcions de l’Associació de Comerciants la Marina comenta que  té l’esperança  que els governants de la ciutat en prenguin bona nota de tot allò que els hi hem fet  arribar per fer de la Marina un barri millor i alhora enfortir el nostre comerç.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.