Els comerç de proximitat es reuneix amb els alcaldables

Amb motiu de les properes eleccions municipal, Barcelona Comerç ha iniciat una ronda de trobades amb tots els alcaldables per Barcelona a les properes eleccions municipals amb la intenció de conèixer de primera ma el programa de ciutat i comerç de cadascun dels candidats. Volem saber quina és la millor manera de continuar construint, entre tots, el comerç de proximitat de la ciutat.

La primera ronda amb els alcaldables es va celebrar el passat dijous, 24 de gener, a la Reunió del Patronat de Barcelona Comerç amb la visita del Sr Ernest Maragall, alcaldable per ERC a les properes eleccions municipals, per Barcelona,  acompanyat durant la seva visita, amb la  Sra Trini Capdevila (regidora d’@ERCbcn i presidenta de @bcn_Eixample).

L’objectiu és construir la base que ens permetin arribar  a consensos i obtenir compromisos reals amb aquells que han de ser els gestors de la ciutat on nosaltres lluitem cada dia  per seguir fent de Barcelona un dels seus principals motors econòmics.

Escolta atenta dels Patrons de Barcelona Comerç però, també  va ser moment d’exposar, amb veu alta i clara, els neguits, inquietuds i  reivindicacions històriques (i alguna de nova) dels representants de 25.000 comerços de proximitat de la ciutat.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.