Aprofitar les oportunitats que obre la nova connectivitat del metro

Ara fa un mes de l’arribada del Metro de la L10 sud als barris de la Marina. La Marina està millor comunicada, els veïns i veïnes ara podem escollir desplaçar-nos amb l’autobús o el Metro.  Podem connectar-nos amb tota la ciutat gràcies als intercanviadors L5, L1, L9 sud.

Hi ha diversitat d’opinions entre els comerciants de la Marina, com segurament també les n’hi ha entre tots els veïns. Perquè  l’arribada del Metro, la veiem com un pas endavant d’un projecte llargament promès, ajornat i encara incomplet perquè encara queden parades pendents per obrir. Ester Navarro, propietària de la Papereria Navarro ho veu com estratègia comercial, el seu establiment està al costat de la sortida de la parada de Foneria. Aquesta parada en concret dinamitza diversos  comerços de la zona. Malgrat no ser el Metro que desitjàvem estem contents perquè, evidentment, la mobilitat dels nostres barris és major.

Aquest fet pot propiciar l’arribada de nous clients d’altres zones de la ciutat de Barcelona al comerç del barri. Cal aprofitar l’oportunitat.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.