Promocionen el Congrés Mundial de Zones Franques 2019 a Sud-América

Les principals zones franques sud-americanes han confirmat la seva assistència mostrant un gran interès pel projecte

Font: Consorci de la Zona Franca de Barcelona

Redacció: Vanesa Alemán 

El delegat especial de l’Estat en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), Pere Navarro, i la directora general del CZFB, Blanca Sorigué, han viatjat fins a Buenos Aires per assistir al Congrés Regional del Con Sud de la World Free Zones Organization (WFZO) que s’ha celebrat entre els dies 9 i 10 d’abril. Durant la seva estada a Argentina, els representants del CZFB han promocionat el Congrés Mundial de Zones Franques 2019 que es celebrarà a Barcelona entre els dies 26 i 28 de juny. A més a més, Pere Navarro també ha donat a conèixer el cas d’èxit del 3D Factory Incubator, la primera incubadora europea d’alta tecnologia per impressió additiva 3D impulsada pel CZFB i la Fundació LEITAT.

Tal i com a afirmat Pere Navarro, les zones franques d’Argentina, d’Uruguai, del Brasil, de Paraguai i de Colòmbia “han confirmat la seva assistència al congrés de juny i s’han mostrat molt interessats pel projecte 3D Factory Incubator, ja que marcarà bona part dels processos industrials del futur i canviarà la forma en la que treballem i vivim”. D’altra banda, Blanca Sorigué ha afirmat tenir moltes reunions durant aquests dies. Gràcies a això, ha pogut intercanviar impressions amb altres zones franques i també, ha comprovat que el Congrés Mundial de Zones Franques a Barcelona serà un èxit tant en assistència com en qualitat.Congrés

Aquest consell és el major esdeveniment dins del món del comerç i de l’activitat econòmica internacional. A més a més, aquest any coincidirà amb altres congressos importants com el SIL 2019, l’eDelivery Barcelona Expo & Congress i l’InTrade Summit BCN.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.