La gent jove s’apropia de la III Jornada d’ARY Esport

Els joves van ser els protagonistes de la Jornada de Nutrició, Esport i Salut. La Dra. Guadalupe Fernández va ser l’encarregada de donar inici amb una xerrada sobre nutrició. Aquesta va ser tot un èxit i la sala polivalent de la Bàscula es va omplir, no només amb joves sino amb persones de totes les edats.

La conversa va girar entorn les nocions bàsiques de nutrició, preguntes com què és un hidrat de carboni, on es troben i sobretot “he donat pinzellades sobre nutrició en activitats esportives moderades, la que més gent fa, però també alimentació en esports que requereixen més força, resistència o velocitat” comentava la Dra. Fernández.

Ha dit “m’ha sobtat la gent jove que hi havia perquè han estat molt interessats en el tema”. A més explica, “sembla que la gent ha quedat molt satisfeta i tot i que no m’esperava tantes preguntes ha estat molt bé, fins i tot m’han parlat d’un aliment nou que jo no coneixia”.

La Yolanda Gutiérrez, responsable d’ARY Esport, entitat organitzadora de l’esdeveniment està molt satisfeta amb la Jornada, “sempre tenim molt bona resposta a les activitats que fem però sempre és d’agrair que vingui tanta gent i que participi“. La setmana ha acabat  amb les classes, on la gent ha pogut provar les activitats i ofertes que es fan al llarg de tot l’any.

Vinculació amb el barri per sobre de tot

La temporada es presenta dura per l’Associació, que des de que van començar fa tres anys com una companyia de tres socis, ha vinculat al barri tota la seva activitat. Participen a tot el que poden. “És una manera més de fer barri”, diu la Yolanda. Per això van estar a la matinada esportiva de les bacanals, van fer els tastets per la reinserció del joves del Submarí aportant els seus tècnics esportius i activitats diverses… “Amb tota aquesta activitat frenètica volem que el barri es mogui, tant els grans com els joves”, manifesta la Yolanda.

Nous projectes per aquest 2018

Hi ha un projecte que destaca per sobre de tot: pilates com a recuperació d’un càncer de mama. Aquesta idea neix amb l’associació amb altres centres, però encara s’ha de desenvolupar i portar-ho a més. “Tot això volem que sigui gratis i ho intentem fer de tant en tant, de fet ho vam fer un a vegada i vam omplir la sala amb 60 persones” explica la Yolanda.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.