ARY Esport organitza la III Jornada de Nutrició, Esport i Salut

L’associació sense ànim de lucre ARY Esport organitza la que serà la tercera jornada de nutrició, esport i salut. Vol transmetre als veïns de La Marina hàbits saludables per millorar la seva vida i fomentar el coneixement i la pràctica d’esports dirigits, a més de dinamitzar la vida social i associativa de La Marina a través de les activitats esportives.

La Jornada tindrà lloc al Poliesportiu La Bàscula del 22 al 25 de gener. Totes les activitats que es facin durant aquest període de temps seran gratuïtes: des de Pilates a Dancefit, passant per Yoga.

El punt neuràlgic de la Jornada serà el dilluns 22 de gener on hi haurà una xerrada per part de la Dra. Guadalupe Fernández, metge de Família del CAP Carles Ribes i Diplomada en nutrició, serà qui expliqui els assistents com fer una dieta en l’activitat física lleugera o els errors més comuns que es cometen quan es comença a fer dietes.

També es tractaran temes com els nutrients i els aliments, o com afecten els hidrats de carboni i els greixos i perquè són combustibles fonamentals.

 

1 COMENTARI

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.