Què li demanem al nou govern?

Mª Lluïsa Ferrer Martí, jubilada

Del passeig de la Zona Franca

Soc filla del barri de Sants i, des de fa ja alguns anys, esposa d´un fill de la Marina. Quan vam decidir casar-nos, vam mirar pisos per altres barris fins que el meu marit em va portar a veure algunes promocions d’aquí. En veure espais tan amplis i voreres d´aquelles dimensions, em va quedar absolutament clar: ens quedàvem aquí!

Ara que hi ha obert el debat entre transformar el passeig de la Zona Franca en una rambla o en un bulevard, claríssimament, em decanto pel bulevard.

Potser té a veure el fet d’haver viscut a Sants; ja coneixeu, hi ha carrerons estrets i per això sé apreciar com és de magnífic disposar d´unes voreres de tants metres d’amplada com les del passeig, que em semblen irrenunciables.

Penso que es pot remodelar posant més arbres tant en les voreres com en la seva part central. Al mig, entre els arbres, es podria plantejar els dos sentits del carril bici per garantir la seguretat de tothom. En qualsevol cas, espero que la transformació d’aquest passeig sigui una realitat en el proper mandat. I tant de bo es tingui es compte tot el que veïns i veïnes han debatut i manifestat en totes les sessions del procés participatiu.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.