Mor el conductor d’un patinet després de col·lidir amb un autobús a La Campana

Aquest divendres al matí, al voltant de les 8:15 hores, el conductor d’un patinet elèctric ha estat traslladat en estat molt greu a un centre hospitalari després de ser atropellat per un autobús de la línia V5 al número 188 de la Gran Via de les Corts Catalanes, a la cruïlla amb el carrer de la Mineria, just davant de la parada d’autobús Magòria – La Campana. Finalment, l’afectat ha mort a l’Hospital Clínic, on estava ingressat.

Al lloc dels fets s’hi ha desplaçat nombrosos efectius de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques, que han traslladat a l’afectat a l’hospital més proper.

Uns fets que s’han convertit en una problemàtica cada vegada més freqüent, ja que segons va destacar la primera tinent d’alcaldia i màxima responsable de Mobilitat, Laia Bonet, l’any passat va haver-hi 11 ferits greus per incidents amb aquests vehicles a la ciutat comtal, pràcticament el doble que l’anterior.

Per altra banda, el Servei Català de Trànsit indica que l’any 2023 es van registrar a Catalunya de 987 ferits per accidents amb patinet elèctric. En aquest període, també va ser la comunitat autònoma amb més morts per la mateixa causa, amb 4. Només a Barcelona, l’any 2022 va es van produir un total de 870 accidents de vehicles de mobilitat personal amb motor, un 78% més que anys anteriors com ara 2019.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.