La Clínica Sant Antoni celebra la seva festa anual amb una interpretació de Toni Climent

Clínica Sant Antoni celebra la seva festa anual amb gran èxit gràcies a la col·laboració d'Áltima

Toni Climent a la Clínica Sant Antoni

La Clínica Sant Antoni va celebrar el passat 13 de juny la seva festa anual coincidint amb el dia de Sant Antoni. L’esdeveniment va ser tot un èxit gràcies a la valuosa col·laboració d’Áltima, que va fer possible que els pacients gaudissin d’un monòleg de Toni Climent, interpretant al mític Eugenio.

L’actuació de Toni Climent va ser molt ben rebuda per part dels pacients, que van riure i gaudir d’una tarda diferent i memorable. Aquest tipus d’iniciatives, que tant aporten al benestar dels seus usuaris, no serien possibles sense el suport constant d’Áltima, amb qui la Clínica Sant Antoni col·labora des de fa anys.

En representació d’Áltima, van assistir Montse Reymondéz i Yolanda Gallego, que van dirigir unes paraules molt emotives tant a la clínica com als seus pacients, destacant la importància de mantenir aquestes iniciatives de col·laboració.

Durant el tancament de la festa, el director gerent de la clínica, el Sr. Pedro Ayesa, i la directora financera, Sonia Suescun, van agrair sincerament a Áltima la seva aportació i suport continuat, que fan possibles aquests moments de joia i diversió per als pacients.

L’èxit de la festa anual reafirma el compromís de la Clínica Sant Antoni de proporcionar no només una atenció mèdica de qualitat, sinó també moments de felicitat i benestar per als seus pacients.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.