Una cercavila musical a les portes de Nadal

Les famílies del barri gaudeixen de l'espectacle (Josep Vicens)

El divendres 22 de desembre, el Casal de Barri de la Vinya també va voler formar part del conjunt d’activitats nadalenques del barri, i va oferir a veïns i veïnes una cercavila d’allò més entretingut, amb un gran nombre d’activitats.

Als jardins de Ca l’Alena, es van instal·lar diferents paradetes amb tallers i activitats diverses, amb un fort caràcter nadalenc, en sintonia amb les que s’han ofert arreu del barri en aquestes dates tan especials i assenyalades. A banda, grans i petits van poder gaudir d’una sempre benvinguda i deliciosa xocolatada que va ser de gust per a tothom i va ser la cirereta del pastís d’una celebració amena, distesa i familiar. Els i les assistents també van poder gaudir de balls i actuacions de la mà dels més joves del barri, que van fascinar a un públic totalment entregat a la festa i la diversió.

A la cita tampoc van faltar personatges tan il·lustres com el Mickey i la Minnie Mouse, els quals van fer un forat a la seva ocupada agenda per saludar els més menuts i gaudir de les millors festes nadalenques de tota Barcelona.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.