Solar per a una nova escola bressol al Prat Vermell

Entorn del carrer Acer. (Ajuntament)

Pau Llopis

La Marina del Prat Vermell segueix en creixement i fent els passos adequats per a convertir-se en un barri amb cara i ulls. A les previsions d’edificació de milers d’habitatges, així com la instal·lació de parcs i altres zones públiques, se’ls hi ha de sumar una de les darreres novetats en matèria d’equipaments, la qual ha estat la planificació de la construcció d’una escola bressol que servirà per acollir als infants de les famílies que resideixin en aquesta zona.

Aquesta escola bressol ja té adjudicat un solar de prop de 1.000 m2 ubicat al carrer Acer, en el qual està previst que s’hi pugui començar a construir l’any 2025. De moment, a causa que aquesta instal·lació encara està en fase de redacció de projectes, no es pot determinar quin serà el pressupost destinat per a la seva construcció ni quines seran les dimensions i capacitat reals d’aquest jardí d’infància.

La intenció és que aquest centre educatiu pugui acollir entre 100 i 150 infants, segons va declarar la gerent del districte Sants-Montjuïc, Aïda Guillén, a El 3. Evidentment, aquest barri encara manca de molts serveis i instal·lacions que resulten bàsiques pel dia a dia dels residents, però amb construccions i projectes d’aquesta mena, els habitants de la Marina del Prat Vermell veuen un futur pròxim amb unes qualitats de vida en consonància amb la de resta de la ciutat comtal i amb els seus veïns i veïnes més propers de la Marina del Port.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.