El Port de Barcelona organitza la 5a edició de “Nadal al Port” amb més activitats i espais que mai

D’esquerra a dreta, la cap de la Unitat Estratègica d’Infantils del 3CAT, Vanesa Hernández, el president del Port de Barcelona, Lluís Salvadó, i el director del Port Vell, David Pino

L’acte d’encesa de llums, que se celebrarà el 5 de desembre a les 18.30 hores, al moll de la Fusta, comptarà amb l’actuació del grup musical BETA de l’SX3 (Super3), que també presentaran l’experiència de realitat virtual multi-usuari gratuïta, “Il·lusions”, que ha preparat l’SX3 per la Fira de Nadal del moll de la Fusta.


Un nou espectacle de llum i música a la Torre de Jaume I i un mercat gastronòmic
Durant l’encesa de llums s’estrenarà, també, el nou espectacle de llum i música de la Torre de Jaume I (torre del telefèric ubicada al moll de Barcelona), que tindrà lloc cada vespre, a les 19.00 hores, i que es podrà gaudir des del moll de la Fusta, sumant-se a la ja habitual il·luminació nadalenca per terra, mar i aire d’aquest espai. A la banda terrestre, enguany també s’estrena una nova il·luminació als molls del Dipòsit (Palau de Mar) i de la Barceloneta (passeig Joan de Borbó) i a la plaça de Pau Vila per dinamitzar la zona.

A la banda marítima, atracats al moll de la Fusta, els vaixells històrics del Museu Marítim de Barcelona, el Pailebot Santa Eulàlia i el Far Barcelona, estaran guarnits per a l’ocasió i es podran visitar.

Després de l’èxit de l’anterior edició, el “Nadal al Port” tornarà a comptar amb una pista de gel sostenible i ecològica de 400 m2 mentre que els més petits de la casa podran gaudir d’atraccions com el carrusel antic, el trenet i el vaixell pirata, a banda de la tradicional roda de 65 metres d’alçària. La Fira de Nadal del moll de la Fusta tindrà lloc a diari en horari de 12.00h del matí a 23.00h de la nit, del 5 de desembre al 7 de gener.

El moll del Dipòsit, al costat del Museu d’Història de Catalunya, serà un altre dels punts on gaudir del Nadal al costat del mar amb un nou mercat de productes gastronòmics de proximitat anomenat “Sabors de Nadal”, que s’estrenarà a mitjans de desembre.

El Nadal més solidari
El “Nadal al Port” també serà l’escenari de la Ballada Solidària, organitzada per la Secció de Ball Esportiu del Port de Barcelona, per recollir fons per La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, dedicada enguany a la salut sexual i reproductiva. El Port de Barcelona també ha col·laborat amb la Marató amb la cessió d’algun dels seus espais més emblemàtics per aquesta edició.

Així mateix, el Contenidor Solidari, la campanya que cada any organitza la Comunitat Portuària de Barcelona en època nadalenca per recaptar aliments per a persones necessitades, estarà present al Nadal al Port.

Darrera edició de Nadal al Port

1 COMENTARI

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.