Mei Márquez guanya el premi Albert González de l’Ajuntament de Barcelona

Mei Márquez rebent el premi Albert González (@BCN_Comerc)

La presidenta de l’Associació de Comerciants de la Marina i vicepresidenta de Barcelona Comerç, Remei Márquez López, va rebre el premi Albert González en la 24a edició dels Premis Comerç Barcelona, celebrada el passat dijous 16 de novembre.

Aquest guardó reconeix la trajectòria de la Mei al capdavant de l’Associació de Comerciants del barri i la seva tasca en la promoció del comerç local de la Marina. Sempre ha defensat, a més a més, la idea que la situació dels negocis del barri són equivalents a la qualitat de vida dels seus veïns, el que l’ha portat a defensar la millora de les condicions del veïnat i dels seus equipaments, exercint una funció de cooperació i diàleg amb l’Administració des de la seva posició de presidenta dels comerciants de la Marina.

Són exemple del seu esforç i la seva feina, projectes com ara el “Comerç accessible del Passeig de la Zona Franca”, coordinat amb l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, que ha permès que tots els establiments de l’Associació de Comerciants de la Marina disposi d’un pla personalitzat per garantir la seva accessibilitat.

Enguany, producte de la voluntat de la Mei d’impulsar el comerç del barri, els veïns i veïnes han pogut gaudir de celebracions com ara La Fira de Marineria i Pagesia i La Marina Tapea, que han gaudit d’un gran èxit i han servit per mostrar el múscul comercial de la Marina i també, per recuperar les tradicions i essència d’aquest territori.

En definitiva, un premi a tota una vida professional treballant per i des de la Marina, que ha servit per convertir al barri i el seu teixit comercial en un referent a la ciutat.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.