La biblioteca Francesc Candel acull la “MarinaCòmic”

El passat 24 de març, la biblioteca Francesc Candel va acollir entre les 17 h i les 20 h “MarinaCòmic”. “Un còmic és una manera d’expressar-se i contar històries” així ho defineix en Pere Pérez, il·lustrador de Marvel i veí del barri de la Marina què, junt amb l’Alba Cardona i en Sagar Forniés, van ser els protagonistes de l’acte.

Alguns dels temes que es van tractar durant la tertúlia, va ser el de la difícil situació que tenen els dibuixants de còmics a Espanya. “Quan jo vaig començar es tenia la concepció que els còmics eren per nens i nenes perquè veníem de la tradició de Mortadelo i Filemón, Zipi i Zape… que estan molt bé, però no només és això” va indicar en Pere Pérez.

Amb tot i això, la professió d’il·lustrador cada vegada té més importància, rellevància i respecte a Espanya, però encara no és viable econòmicament i molts d’ells acaben treballant per editorials estrangeres, reflexionaven els conferenciants.

Així, La Marina Còmic s’ha convertit un any més en un espai de trobada per a tots els veïns i veïnes amants d’aquest gènere il·lustrat.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.