El barri de la Marina s’implica en la crisi humanitària ucraïnesa

La Unió d’Entitats de la Marina va organitzar entre el 14 i el 18 de març “La Marina amb Ucraïna”, una campanya solidària de recollida de materials per ajudar al poble ucraïnès.

Es demanava als veïns i veïnes que aportessin aliments (cafè, te, llet en pols, xocolata, galetes i menjar ràpid), materials bàsics (mantes, mantes tèrmiques, sacs de dormir, bateries i llanternes), materials de cures (torniquets, tisores mèdiques, guants de goma, embenatges, agents hemostàtics i xeringues) i medicaments (Enantyum, Busca pina, Ibuprofeno, paracetamol i antibiòtics).

La Montse Sotoca, coordinadora de “La Marina amb Ucraïna”, ha qualificat la campanya com un èxit i explica com “els veïns i veïnes del barri de la Marina han aportat una gran quantitat de material, mostrant així el seu caràcter solidari”. Tot el que es va recaptar, va ser recollit per un camió de “transMontjuīc”, que de manera gratuïta va fer el transport fins al consolat des d’on s’enviarà amb l’ajuda de l’associació ucraïnesa “Chernova Kalyna”.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.