El districte torna a acollir la Marató de Barcelona

El kenià Samuel Kosgei es va adjudicar la prova masculina mentre que la femenina se la va emportar l’etíop Tadu Tashume

Barcelona recupera la màgia de l’atletisme després de trenta-dos mesos sense poder celebrar-hi la seva marató. La 42a edició va superar les expectatives amb els 15.000 corredors participants i els rècords de les proves aconseguits pels guanyadors. El kenià Samuel Kosgei, de trenta-cinc anys, es va adjudicar la prova masculina mentre que la femenina se la va emportar l’etíop Tadu Tashume. Tots dos es van coronar en un extraordinari matí a la ciutat.

En la categoria de cadira de rodes, el vencedor ha estat l’atleta paralímpic de les Franqueses del Vallés (Barcelona), Jordi Madera, de 41 anys.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.