El CN Montjuïc signa un acord amb la Fundació Damm per la venda dels terrenys de l’antic camp de pràctiques de golf

  Text: Albert Aguilar

  La Fundació Damm ha adquirit els terrenys per a construir la que serà la seva ciutat esportiva. El complex esportiu estarà situat en l’antic Golf Montjuïc de Barcelona -en uns terrenys fins ara propietat del Club Natació Montjuïc-, l’usuari principal serà el Club de Futbol Damm i preveu inaugurar-la a principis de 2023.

  El contracte de compravenda va ser ratificat en l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona per part de Ramón Agenjo, vicepresident de la Fundació Damm i president del Club de Futbol Damm, i de Jaume Roca, president del Club Natació Montjuïc. En la signatura també van ser presents Jorge Villavecchia, director general de Damm; Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol, i Enric Bertrán, president de la Federació Catalana de Natació.

   Les noves instal·lacions tindran una superfície de 30.000 m2 , distribuïts en dos camps de futbol 11, un dels quals es podrà dividir en dos camps de futbol 7, i dos edificis. L’edifici principal acollirà les oficines del CF Damm, a més dels Serveis Mèdics, gimnàs, vestidors del camp principal i una sala d’estudis, per tal de donar continuïtat a la formació acadèmica dels jugadors i les jugadores. En el segon edifici, situat entre els dos camps de futbol, s’hi ubicaran més vestidors i les graderies, amb una capacitat de fins a 550 espectadors, i una àrea de restauració de 100 m2 .

  “Amb la compra dels terrenys, donem el tret de sortida al qual segurament serà un dels projectes més importants en la història de la Fundació Damm: la construcció de la nostra ciutat esportiva. Un somni que es farà realitat en 2023 i que dotarà al Club de Futbol Damm d’unes instal·lacions esportives de primer nivell dins de la ciutat de Barcelona. En aquest nou complex, més de 230 nois i noies d’entre 8 i 18 anys es formaran esportiva i humanament a través de la pràctica del futbol, ja que des de la Fundació Damm entenem l’esport com una eina d’educació i cohesió social”, declarava Agenjo en la página web de la propia Fundació Damm.

  L’acord permet el CN Montjuïc sanejar les finances del club, degut a la injecció econòmica important que suposa la transacció dels terrenys i impulsar projectes perquè sigui un referent de l’esport a la ciutat de Barcelona.

  FES UN COMENTARI

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.