L’escola Pau Vila decora el mur del pati amb dibuixos a favor de l’eficiència energètica

Font: Escola Pau Vila

Redacció: Vanesa Alemán

L’Escola Pau Vila i la seva AMPA amb la col·laboració de l’Escola Massana, han decorat el mur del pati de l’escola fent un mosaic a favor de l’eficiència energètica. La idea de pintar el mur va sorgir arran que l’escola participés en la Marató d’Estalvi Energètic 2018. En aquest projecte, la Pau Vila havia de reduir el seu consum d’aigua, gas i electricitat per tal de destinar l’estalvi a famílies en situació de risc energètic.

Primerament, els alumnes de cicle superior de l’Escola Pau Vila van elaborar un esbós al mur dibuixant tot d’elements sostenibles i no contaminants. Seguidament, els estudiants del grau de formació en Arts de l’escola Massana els van acabar de definir bo i presentant diverses propostes. Per acabar-ho d’adobar, una vegada escollit el disseny final es van fer projeccions nocturnes al mur per veure com quedaria la idea.

Cap a final de curs, tots els participants van compondre el mosaic i pintar sobre el mur el disseny escollit. I el proppassat 15 de juny, l’escola va presentar la seva nova imatge amb motiu de la festa de fi de curs. Diverses escoles i institucions del barri van assistir-hi i participar en les diferents activitats organitzades per tal de celebrar el nou aspecte del mur, que reivindica la importància de cuidar el medi ambient i els recursos naturals.

1 COMENTARI

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.