El concert solidari per un futur sense Alzheimer, pura màgia

Redacció i Fotografia:Laura Sicilia/Agustin Forteza

El 12 de gener, l’auditori Axa de L’illa Diagonal obria les seves portes, a les 20h, per acollir el concert solidari “Per un futur sense Alzheimer” promogut pel José María Pérez,  veí del nostre barri. 600 persones van omplir la sala per sentir l’Andrea Motis, saxofonista, trompetista i cantant de jazz catalana, acompanyada pel Josep Traver, guitarrista, per l’Ignasi Terraza, pianista, i pel Joan Chamorro, contrabaixista i descobridor de la jove estrella del jazz. “Una passada”, “Si ho sé porto a tota la família”, “n’he gaudit molt”, eren els comentaris d’alguns dels assistents a la sortida de l’esdeveniment, que va acabar pels volts de dos quarts de deu.

Es van recaptar 13.000 euros destinats íntegrament a la Fundació Pasqual Maragall. Hi van contribuir la venda d’entrades a 20 euros, però també les aportacions solidàries que es van fer a un compte bancari. Al barri han col·laborat a la venda d’entrades la Biblioteca Francesc Candel, la parròquia Mare de Déu de Port i els Mitjans de Comunicació de La Marina. En acabat l’espectacle, el pare de l’Andrea Motis va demanar permís per vendre CDs de la seva filla, cosa que va suposar la recaptació de 480 euros més.

Al concert han assistit personalitats polítiques dels diversos partits, sobretot de l’àmbit municipal. El propi Pasqual Maragall, alma mater de la fundació per a la recerca contra la malaltia de l’Alzheimer i que porta el seu nom, va ser rebut amb un calorós aplaudiment. En acabat el concert, el José María Pérez va pujar a l’escenari: “Avui, aquest auditori,  va  a vessar de sensibilitat i solidaritat per totes bandes”  i va agrair el suport rebut per portar a terme l’esdeveniment “perquè entre tots podem vèncer l’Alzheimer”. L’acompanyava Jordi Camí, president de la Fundació Pasqual Maragall que li va agrair la iniciativa, i el també veí del barri, Toni Asensio, que va regalar un quadre titulat “El piano” a l’Andrea Motis.

De l’esdeveniment, que va ser “pura màgia” en paraules de l’organitzador, van participar més de 150 veïns i veïnes de La Marina, entre ells els quals la propietària del Grup Mestre, Maria Mestre, i l’Adolfo Romagosa, exgerent de la Gerència Urbanística Port 2000.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.