Connexió La Marina – 28/05/18

Parlarem de dos temes en profunditat amb els seus protagonistes. D’una banda, la presentació del personatge resultant del projecte “On ets Marina?”, organitzat per La Marina Viva. Ens acompanyarà Daniel Fernández, d’aquesta associació.

D’altra banda, també parlarem d’esports. Anirem fent boca per la matinal esportiva del proper 16 de juny amb Yolanda Gutierrez – Vicepresidenta de la Federació taula d’Esports de la Marina. Es farà durant tot el matí i significarà que ja estem en festes majors al barri.

Abans d’això, però, tindrem informació sobre la situació actual del trànsit; parlarem del temps per demà, i obrirem l’agenda, per repassar les activitats preparades al barri.

A més, seguim amb la secció del Programa SIRIAN. Cada dilluns i cada dimarts, a l’inici del Connexió La Marina coneixem una mica més sobre mètodes anticonceptius amb Laia Nebot. Això és gràcies a aquest programa d’atenció sexual que també està ubicat als barris de la Marina. Avui parlarem de l’últim mètode hormonal que ens queda per aprendre: el DIU HORMONAL.

Tot això fins les 8 del vespre, així que anem per feina, vinga!

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.