Connexió La Marina – 24/04/18

Ahir teníem a les nostres companyes al carrer, voltant pel barri de la Marina, per saber com s’estava vivint el dia de Sant Jordi. Avui ho sabrem, després d’haver parlat amb molta gent del barri, d’aquí uns minuts ho escoltarem.

A més a més, ens visitarà l’Ariadna Domínguez, i és que aquesta alumna de l’INS Montjuïc ha guanyat el premi local al Districte de Sants-Montjuïc pel seu Treball de Recerca en què tractava l’eficàcia del transport públic als barris de la Marina de Port i la Marina del Prat Vermell. Vindrà acompanyada de la seva tutora del treball, la Sara de Bladó, i li preguntarem per les conclusions que ha pogut extreure, a veure si aprenem a ser més eficaços movent-nos amb transport públic.

Abans però, com sempre, farem repàs a l’agenda, a la previsió meteorològica, i a la situació actual de les carreteres amb el Servei Català del Trànsit.

Ah, i cap al final del programa tindrem en Juan Carlos Rodríguez, per fer aquests viatges que tan ens agraden, cap als anys 80. Avui ens ha avançat que parlarem de llibres dels 80, en motiu de Sant Jordi.

I un apunt final: AVUI després del programa, estrenen nou horari un dels programes estrelles d’aquesta casa. En directe, les tindreu de nou, els dimarts de 8 a 9. Ja sabeu de qui parlo, AMB VEU DE DONA. El montacargas, una hora més tard, de 9 a 10.

 

Però abans hi serem nosaltres, fins les 8 del vespre aquí, a La Marina FM, al 102.5 de Barcelona i a lamarina.cat/endirecte. A les vies de so, José Manuel Ramírez, i qui us parla, Aran Comín.

 

Comencem!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.