Maria Coronado ens parla de la nova botiga al barri; Mavi Moda

La Maria no havia tingut l’oportunitat de fer el que més li agradava; gaudir de la moda. Per això es va decidir d’obrir la seva pròpia botiga: Mavi Moda.

Una botiga molt petita situada al carrer Mare de Deu del Port on la mateixa Maria serà la teva assessora. Ens explica que els articles que pots trobar com; texans, vestits, es poden fer-los servir tan una noia de 20 anys com una senyora de 70. Una botiga amb diferents preus i mides, amb roba selecte.

La propietària ens parlava sobre l’assessorament i la seva idea d’aquesta ajuda: ” Sóc personal shopper i puc ajudar a escollir la roba adequada. Per poder tenir l’assessorament he de tenir una vinculació amb la clienta: parlar una mica amb ella en funcions de les seves necessitats, vida social… etc. També no soc partidària de tindre l’armari ple de coses, és a dir, la mateixa roba depèn de com te la posis, li pots donar diferents aplicacions amb els complements, mocadors.. Vull que les meves clientes surtin satisfetes, no obligar-les a comprar.

“Tenim roba selecte, mai trobaràs la mateixa roba. No vull que tot el barri porti la mateixa roba”

La Maria va vindre a la ràdio amb una clienta; l’Eli. Ens va explicar la seva vivença i com la van assessorar.

La botiga Mavi Moda, comença amb força i es que ja compta amb un sorteig i una targeta fidelitat. Les dues iniciatives porten regals!

Finalment, si voleu veure la botiga en plena acció també la trobareu a Botigues al Carrer on faran una desfilada amb més botiges de roba.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.