Comencen les obres d’urbanització d’una part de la Marina del Prat Vermell

Aquest mes de març s’inicien les obres d’urbanització del carrer dels Motors (entre Metal·lúrgia i Ascó) i dels carrers de l’Acer i d’Ascó (entre Arnes i Motors). Aquests trams de carrer guanyaran un nou enllumenat, mobiliari urbà, sistema de recollida pneumàtica de residus i connexió a les xarxes de clavegueram i dels serveis corresponents. També s’hi plantaran arbres.

En aquesta nova fase de reurbanització de la Marina del Prat Vermell es completarà la urbanització del carrer dels Motors fins al de la Metal·lúrgia i es construeix la cruïlla de Cal Sisó amb Acer. També s’hi inclou una actuació fora d’aquest àmbit, en la cruïlla de Motors amb el passeig de la Zona Franca, i l’actuació al sector 8 al carrer Motors entre Ascó i Acer.

Les obres duraran 11 mesos, fins al febrer de 2019. No s’hi veurà alterat el transport públic. La línia de bus 125 mantindrà el recorregut, ja que al carrer de l’Acer es mantindrà sempre el sentit descendent, retirant l’aparcament i deixant-ho en sentit únic durant tota l’obra. La cruïlla amb Metal·lúrgia mantindrà la circulació en el dos sentits, desviant-ne el recorregut a cada fase de l’obra.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.