Connexió La Marina – 05/03/18

Una activitat, com comentava l’Àngels, que s’enmarca dins les propostes de la setmana de la dona. Demà també conversarem amb Toñi Fernández, del Centre Cultural Estrelles Altes, per conèixer més detalls sobre les activitats que organitzaran per dones.

D’altra banda, avui tindrem amb nosaltres a Mercè Aranda, de l’Associació Tata Inti. Parlarem del grup de criança itinerant que ha començat just avui al barri de la Marina, al nou local de l’IMAGINA’T.

Anirem fins al Celler La Marina, per felicitar-los per haver guanyat el Concurs d’Aparadors de Nadal. Parlarem amb Helena Freire, la filla de la propietària.

I com és dilluns, avui dediquem part del programa a parlar d’esport i nutrició. Tindrem la columna d’Esther Pardo, la naturòpata del diari LA MARINA, que estrena versió radiofònica. Així que podreu saber de què parla en primícia, perquè el diari surt demà.

A més, vindrà ARY Esport, i no només la Yolanda Gutiérrez, l’administrativa de l’associació. Sinó que vindrà acompanyada d’un dels monitors, l’Alberto Costas. Estrenen secció mensual, i avui parlaran de la importància de fer esport.

I d’aquí uns instants tindrem la pregunta al conseller. Avui acabem la segona ronda amb José Antonio Calleja, conseller portaveu del Partit Popular al districte de Sants-Montjuïc.

A les vies de so, Chema Ramírez. Felicitats, per cert, per haver aguantat tota la matinada amb la retransmissió dels Òscars de LA MARINA FM. Si t’adorms, avui no I qui us parla, Aran Comín. Esteu escoltant La Marina FM, al 102.5, o si voleu també a lamarina.cat/endirecte.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.