Sis esperits i un despertador a No Som Sants

D'esquerra a dreta: Hector Nistal, Jordi Roca, Silvia Depares, Araitz Peppers i Gabriel Coromines
D'esquerra a dreta: Hector Nistal, Jordi Roca, Silvia Depares, Araitz Peppers i Gabriel Coromines

Segon programa de la quarta temporada de No Som Sants que, com sempre, comença amb les millors dedicatòries musicals. I tant, vosaltres també hi podeu participar. Només ens heu d’escriure un email a nosomsants@gmail.com i nosaltres farem la resta! Va, animeu-vos-hi! Després de repassar l’actualitat torna la secciótinc un amic/ga que..” amb l’Araitz Peppers. Les anecdotes, tot i haver passat ja Tot Sants, es centren amb experiències amb esperits. No patiu, tot amb molt d’humor!

A continuació el Gabriel Coromines a “Vermella Directa” estrena la travessera. Una mini secció on tots els col•laboradors pronostiquen quin seran els resultats de la propera setmana lliguera. Ens farem rics? Continuarem sense tenir ni un duro? Vosaltres que apostaríeu? Per la seva banda la Silvia Depares ens explica l’origen de la loteria de Nadal, i el perquè conduïm per la dreta. Sabeu que fins fa no molt temps tothom conduïa per l’esquerra? Descobriu-ho!

A la recta final del programa, l’Angela Sánchez Orti ens dona una alegria. I doncs, l’obra de teatre Molt soroll per no res” tornarà la tardor vinent i les entrades ja estan a la venta. A més a més, ens proposa quatre films per veure aquest divendres. L’Hector Nistal ens sorprèn amb un despertador que et desperta a bufetades. Vosaltres us el compraríeu? També ens explica les darreres actualitzacions del Windows10. Finalment la sra. Gotelé dona senyals de vida, això si surrealistes, des de l’altre banda de l’oceà. On és? Tornarà? Que significa el seu missatge?

En fi, dues hores repletes d’humor que ara teniu a l’abast d’un sol click!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.