Escola Can Clos està celebrant aquesta setmana la seva festa major

L’escola Can Clos està de festa major, una celebració que s’ha iniciat aquest dilluns i que finalitzarà el pròxim divendres 27 i que compta amb la jornada de portes del centre el dia 25 a partir de 16.30 h. Per aquell dia, l’AMPA (Associació de Mares i Pares d’Alumnes) està organitzat un berenar per als assistents.

La jornada ha començat amb la presentació de la jornada cultural, el pregó de Josep Maria Torres i amb un taller de banderoles. Aquests dies hi haurà diversos tallers d’ampliació, jocs de festa, una tarda de cinema i una sortida.

L’escola compta amb un Hort Jardí, que afavoreix i contribueix  a l’educació mediambiental i al desenvolupament individual i social, ja que afegeix una dimensió pràctica als aprenentatges. És una escola compromesa amb l’educació dels nens i nenes en un entorn natural privilegiat. El centre treballa amb diferents tècniques i materials per estimular la imaginació i donar recursos perquè cada nen i nena pugui desenvolupar les seves capacitats creatives. Hi ha activitats extraescolars en un horari ampli, subvencionades pel CEEB dins el Projecte “Convivim esportivament conjuntament amb l’AMPA”.

Niu d’Infants i l’Escola Can Clos comparteixen un mateix espai per a nens de 0 i 12 anys. Estan ubicats al carrer la Pedrera del Mussol, número 10 i 14.

Telèfon de contacte: 93 332 61 45 /93 331 25 65

Web: http//www.xtec.cat/centres/a8001674

Web: www. bcn.cat/escolabressol/niuinfants

1 COMENTARI

  1. Un cop més, felicitacions a l’equip educatiu desde la Direcció, equip de Mestres i esquí de pares , pel seu esforç i la seva implicació en l’educació dels nostres infants. Ha estat una setmana plena d’activitats on els nostres fills han après moltíssimes coses relacionades amb els bons hàbits de vida, alimentació, esport, cuina, etc etc.
    Les meves felicitacions i el meu agraïment a tots i a totes!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.