Les reines del Pop*

Les nostres col·laboradores durant la pausa publicitària

Segon programa de la tercera temporada amb la Sílvia Depares com a presentadora titular. Una nova edició del millor magazine radiofònic dels dijous!! En aquesta ocasió, i amb tots els membres de l’equip a l’estudi repassem la carrera musical de la reina del pop: Madonna! Molts dubtes sorgeixen en directe entorn aquesta afirmació: existeix una reina mare? i una princesa del pop?

En el món de la modernitat, l’Araitz Peepers ens explica com els modernets i les modernetes es preparen per l’arribada de la tardor. Tot un ritual que ens transporta els “markets” més Inn de Barcelona, i a les aficions més mainstream del moment. A més a més, descobrim que la nostra presentadora preferida és una moderna encoberta.

Aquesta setmana, posem l’atenció informativa en un nou fàrmac que suposa un gran avenç en el tractament del càncer de pit. També, parlem dels nous punts verds de recollida d’olis usats a la ciutat comtal.

Finalment, la Sílvia Depares ens explica a les curiositats mil i un trucs per evitar que la bateria dels nostres mòbils s’esgoti tan ràpidament. En definitiva, un programa ple d’humor i d’actualitat que ja teniu disponible! No us el perdeu!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.