S’apropa la celebració de la 37a Trepitjada del Raïm!

El cap de setmana del 16 i 17 de setembre i com cada any, el Plus Ultra celebrarà la seva festa més popular. La trepitjada només serà una de les moltes activitats que s’hi faran durant la Diada, que comptarà amb dinars i sopars populars, concerts amb música de gèneres ben diversos, i activitats per a tota la família.

El dissabte dia 16 hi haurà batucada, bany d’escuma, sardinada i xocolatada popular, a més de concerts de diferents gèneres musicals a la tarda, com el de ball organitzat pel CC Estrelles Altes, ballet flamenc amb Sandra Suárez, i les actuacions d’Ismael González i Ritmo Sabor Latino, tot amb un sopar de germanor que omplirà els carrers del Plus Ultra.

El diumenge, l’exposició d’artesans donarà pas a un matí que comptarà amb la tradicional cercavila a càrrec de la Joia de Montjuïc i la benedicció de la verema i trepitjada del raïm. El most que broti de les barriques podrà ser degustat pel públic, un bon àpat per gaudir de la dansa catalana i la botifarrada popular.

La tarda seguirà plena d’activitats, amb les actuacions de ball de la Vinya, dansa urbana amb Quality Dance, havaneres amb Folk Montjuïc, rumba catalana de la mà del duo Éssers i la traca final amb el correfoc dels Diables de Farrafoc. No us ho podeu perdre!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.