La Marina viu Sant Jordi amb activitats per a tota la família

La diada de Sant Jordi és una de les celebracions més esperades d el’any. El dia de la rosa i del llibre omplen els carrers de tot Catalunya de colors i pàgines plenes d’històries, però sobre tot, de molta estima cap als que tenim més a prop. I la Marina ha fet la seva amb activitats per a tots els públics. 

Durant tota la setmana, diverses entitats han organitzat la seva diada, i a continuació us deixem les fotografies més representatives. 

Sant Jordi a la Unió d’Entitats

La Unió d’Entitats va celebrar Sant Jordi el passat dimecres, 19 d’abril, amb els més petits organitzant diferents tallers. Els nens i nenes que s’hi van apropar van fer dracs pintats amb la silueta de les mans i flors artesanals. Després, van gaudir d’una Contactontes de la Fundació Paco Candel, la Inés. Amb un berenar preparat per les entitats, les famílies es van emportar roses fetes a mà per les dones de Can Clos. 

Fotografies: Alejandro Flores

Inauguració de l’exposició fotogràfica de l’antiga Biblioteca de la Marina

La Unió d’Entitats també va fer una mostra fotogràfica amb imatges de l’antiga biblioteca del barri, una jornada que va comptar amb la complicitat de les entitats de la Marina i de reconeixements. 

Fotografies: Josep Vicens

Sant Jordi als Jardins de Ca l’Alena

Organitzades pel Casal de Barri La Vinya i el Programa de Gent Gran de Sants-Montjuïc, el passat dimarts 18 d’abril es van fer activitats de Ioga, Txi-Kung, ball en línia, mandales i punts de llibre. El Josep, un dels dinamitzadors de l’activitat, destacava la importància de mantenir activa a la gent gran del barri i pensar en elles a l’hora de celebrar diades i festivitats.

Fotografies: Alejandro Flores

Món Llibre

La Biblioteca Francesc Candel organitzava el passat diumenge 16 d’abril un festival literari per a nens i nenes amb diferents contacontes “sobre personatges i històries imaginàries protagonitzades per dracs, dinosaures i nens i nenes d’arreu” acompanyats de música i il·lusió. 

Fotografies: Districte de Sants-Montjuïc

Dibuixos, certamens literaris i més llibres!

La Marina Viva, junt amb el Centre Cívic La Cadena, la Casa del Rellotge i la Ludoteca Planeta Galeta, van organitzar un concurs de dibuix amb temàtica de Sant Jordi dirigit a nens i nenes de 3 a 12 anys. Ara, més de 600 dibuixos decoren les parets de la Casa del Rellotge, i només 5 guanyaran els premis. A més, la Marina Viva ha celebrat Sant Jordi amb diversos tallers com flors de paper, i un llibre anomenat ‘El drac Drim vol volar!’. 

La Fundació Mans a les Mans també va lliurar els premis del certamen literari el passat dijous a la Sala Maremar, una jornada que va comptar amb la complicitat de La Marina Viva i la Fundació Vicente Ferrer.

Fotografies: @lamarinaviva

I la diada de Sant Jordi també l’han viscut, com no, algunes botigues del barri que hem pogut fotografiar!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.