El Pare Noel aprofita el Xmas Market per fer les últimes compres de Nadal

El 16 i 17 desembre, el mateix dia del Pessebre Vivent, el Pare Noel ja rebia les cartes dels més petits al Xmas Market. No sabem si hi haurà les tablets i les consoles desbordant el trineu del barri del Pol Nord, però segurament el millor regal pels nens i nenes de la Marina és la il·lusió del Nadal. 

I d’això es va assegurar l’Associació de Comerciants de la Marina, amb la col·laboració de voluntaris com el Vicenç Larrotcha i el Diego García, liderats per la Laura Julibert, dinamitzadora de l’entitat. Es van fer càrrec que el Pare Noel ho tingués fàcil per fer les compres nadalenques així com els Reis Mags d’Orient. “Ells també han triat el comerç de proximitat i intentem que la canalla i les famílies del barri apostin per comprar els seus regals i altres productes al nostre mercat nadalenc”, deia la Mei Márquez, presidenta de l’entitat. 

Més d’una desena de comerços van instal·lar paradetes en una ambient que va destacar per l’enllumenat i el decorat, tot acuradament mimat, a l’entrada del Pessebre. A sobre, i per fer-ho encara més entranyable, l’aroma d’un autèntic vi calent amb espècies, canyella, anís estrellat i taronja del Celler La Marina feia meravelles al paladar de les tantíssimes famílies que s’hi entretenien.

Hi van haver tot un seguit d’activitats que van començar de bon matí i van durar fins la nit: rondallaire, cantades, treballs manuals, jocs infantils, premis pels més petits, tallers d’embolcalls amb el paper reciclat exclusiu de la Marina…

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.