La Marina se solidaritza amb La Palma

Fa poc més d’un mes que el volcà de La Palma va erupcionar provocant una situació d’emergència arreu de l’illa. Les conseqüències de l’erupció no van trigar a arribar. La lava afecta, actualment, 656 hectàrees i ha destruït al voltant de 2.000 edificacions de La Palma.

Així mateix, els afectats per la tragèdia continuen augmentant i és que la xifra de persones evacuades sobrepassa els 6.000 així com els centenars de veïns i veïnes que han perdut les seves llars.

Davant de la catàstrofe, la quantitat d’actes solidaris per ajudar als damnificats s’ha multiplicat. La resposta solidària de la ciutadania arreu del país està sent més que positiva i ara és el torn de la Marina.

Àncora, el centre cultural de l’àmbit de la dona, ha iniciat una campanya solidària per ajudar als afectats de La Palma. Entre els participants s’hi troben gran quantitat d’associacions, entitats i comerciants del barri amb  l’objectiu d’ aconseguir una participació total dels veïns i veïnes.

Del 27 d’octubre al 4 de novembre s’estendran al llarg del barri diversos punts de recollida de productes que es podran identificar amb el cartell pertinent. Els productes que més es necessiten són els d’higiene personal, menjar per les mascotes i menjar per les persones celíaques.

Més endavant, el dissabte 6 de novembre, es realitzarà un acte final on es presentaran les xifres de productes recollits a tall de cloenda.

Els punts de recollida són l’oportunitat d’unir-se a l’ onada solidària que permeti, en certa manera, mitigar els efectes devastadors que està produint l’erupció del volcà a La Palma.

Us animem a participar al llarg de la setmana i aportar el vostre granet de sorra!

Consulteu el mapa per conèixer els diferents punts de recollida:

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.