@ | Estudiar a la Biblioteca Francesc Candel

CLAUDIA ALVAREZ |La Marina

Tot i que ens van afirmar que la Biblioteca Francesc Candel seria una de lesbiblioteques més grans de Barcelona, el cert és que actualment ofereix unespai massa reduït per tots aquells estudiants que hem d'anar totes les tardesper preparar els exàmens. No només hi ha poques taules, sinó que les salesque hi ha disponibles sovint també són ocupades per tallers que realitza la biblioteca. Amés, durant aquests dies, la terrassa també ha restat tancadaperquè estava fora de servei.

Per tant, si no vas a primera de la tarda, ja és impossible agafar lloc ,especialment durant aquestes setmanes, que són els exàmens finals de les escoles i les universitats, així com també els exàmens de selectivitat.Per això, demanaria que s'ampliés l'espai instal·lant més taules dins de labiblioteca i alhora s'ampliés durant aquest mes de juny l'horari ja que és ver-gonyós que molts matins estigui tancada.

1 COMENTARI

  1. Estic completament d’acord si mes no ,crec que deu ser de les poques que tanquen no se quans dies ,ni per a taules i cadires. . que farsa ah i afegit amb uns quants mosquits de postre, jiji. .

Comments are closed.