Els comerciants de la Marina celebren la Festa Major al carrer

REDACCIO ACLM |

El passat dissabte 22 de juny els comerciants de la Marina van sortir al carrer per celebrar una nova edició de les Paradetes de la Marina. Una vintena de comerços del barri i un parell d’entitats es van instal·lar durant tot el dia al Passeig de la Zona Franca en el tram comprès entre els carrers Foneria i Mineria i van aprofitar per compartir amb els veïns i veïnes del barri tota la varietat de l’oferta comercial present a la Marina: coques de Sant Joan, cava, llaminadures, roba, perfums, articles de regal, perruqueria i fins i tot automòbils.

Les ‘Paradetes de la Marina’ tenen ja una llarga història com a jornada festiva que contribueix a ‘fer barri’ i a mostrar a tothom que a la Marina hi podem trobar tot allò que necessitem. Però malgrat que les Paradetes ja fa temps que se celebren, aquest any arribaven amb algunes novetats. Una d’elles era la ubicació. Per primera vegada es van organitzar a la vorera del Passeig de la Zona Franca, entre els carrers Foneria i Mineria, un lloc que tant comerciants com la gent que les va visitar van coincidir a elogiar perquè facilita la passejada al llarg de les parades. D’altra banda, era també el primer cop que les Paradetes es feien durant la Festa Major. D’aquesta manera el comerç del barri es va sumar als múltiples actes festius que es van fer entre el 21 i el 24 de juny.

Aquests van ser els comerços i entitats que van participar a les Paradetes de la Marina 2013: La Balear, Espai per vestir, Automóviles Romagosa, Rellotgeria i Joieria Ramon Carné, Art i Decoració, A.R. Motors-KIA, Wala, La Piruleta, Perruqueria i estètica Jessica, Panadería Bollería Raúl, Celler Peña, Academia Proyecta, Exit Dona, Dispunt Ramiro, Calçats El Cisne, Associació de Dones Artesanes de Vestits Regionals, Esplai Spai-T, Comissió Ciutadana de Drets Humans, Dianética i No a les drogues.