Mort el veí Martín Gallardo Múrcia, pare del showman més conegut del barri

Foto recent de Martin Gallardo Múrcia , cortesia d'Abdó Florencio.

Yohany Limpias Ayala 

Entre alguns veïns i veïnes que ens deixen aquests dies, la immensa majoria pel Coronavirus, però no només, hem sabut la mort d’en Martin Gallardo Múrcia (1931), pare del showman més conegut del barri, en Martín Gallardo Vives.

Tot i que ens fem ressò ara de la notícia, el Martín pare va morir el 29 de març a causa d’un ictus cerebral. Vivia amb la seva família a la Colònia Bausili, on també viu el seu fill. En Martín era un veí molt estimat per la seva amabilitat i predisposició a donar un cop de mà a tothom que podia i a participar activament ajudant en tots els “saraus” i quantes festes es presentessin.

“Sempre es podia comptar amb ell muntant les festes perquè era un home molt col·laborador. El recordo obrint pas amb el seu cotxe per facilitar la tasca de la Guàrdia Urbana…” comenta l’Abdó Florencio, president de la Coordinadora i a qui Martin va ajudar durant molts anys en la festa de Plus Ultra.

Entre més veïns que aquests dies també ens han deixat hi és José Borrell Domínguez (1938), el 8 d’abril, pare de la veïna i presidenta de la Unió d’Entitats, Neus Borrell.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.