La corva augmenta a Poble-sec mentre que Sants aconsegueix revertir-la

Aquesta darrera setmana el recompte de nous casos de Covid-19 als diferents barris del districte ha estat dispar. En els pols oposiats trobem a Poble-sec, amb un augment significatiu i Sants, que aconsegueix invertir la corba ascendent. 

En el cas de Poble-sec preocupa la tendencia ascendent que aquesta setmana arriba al pic de 71 nous contagis. Dades no registrades a Poble-sec des de l’inici del recomte, i només superades per un pic a Font de la Guatlla a mitjans de juliol. 

En la situació contraria tenim a Sants, que, després de l’augment generalitzat de la setmana passada, ha aconseguit rebaixar el nombre de nous contagis, situant-se en 28 positius, 22 menys que la setmana anterior. 

Pel que fa a la resta de barris:

La tendència creixent s’ha mantingut, encara que en menor grau a les Àrees de Salut Bàsiques de La Marina (Port i Prat Vermell) i Sants Badal. 

Els nous contagis han disminuit lleugerament a les ABS de l’Espanya Industrial, Font de la Guatlla i La Bordeta-Hostafrancs.

Podeu veure les dades amb més detall en el gràfic a continuació: 

Pel que fa a les dades acumulades, aquesta setmana baixa el nombre de casos sospitosos, el que és una bona senyal, ja que, de cara a la setmana vinent podria significar una baixada en els casos positius. 

A més, cal destacar que ja hi han dos ABS al districte que han superat els mil casos des de l’inici de la pandèmia: La Bordeta-Hostafrancs (1.096)Font de la Guatlla (1.019). 

A Barcelona la taxa estandaritzada de casos acumulats se situa en els 246 casos per cada 100.000 habitants. Amb un total de 42.230 positius contabilitzats des de l’inici de la pandèmia. 

A Catalunya  des de l’inici de la pandèmia s’han registrat176.307 casos de Covid-10, 13.524 positius durant aquesta darrera setmana.

A Espanya s’ha arribat als 936.560 confirmats amb una prova PCR. 

Al mapa podeu consultar les diferències entre els barris del districte de Sants Montjuïc

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.