Els centres cívics organitzen tallers online gratuïts durant el mes de juny

Text: Alejandro Flores

Malgrat la pandèmia i la crisi econòmica i social que ha causat la Covid-19, els Centres Cívics de La Casa del Rellotge i La Cadena organitzen tallers gratuïts online per continuar amb la seva feina de dinamització cultural. Les activitats inclouen un gran ventall artístic i arribaran el 2 de juny. Es tracta d’una prova pilot per adaptar l’activitat presencial i evitar el contacte físic gràcies a les noves tecnologies. 

“El futur és incert, però nosaltres hem de continuar desenvolupant la nostra tasca i seguir amb la mateixa filosofia ser un centre cultural de proximitat gràcies a les eines online”, explica la directora del Centre Cívic La Cadena, l’Àngels Masqué. A cada taller hi participarà una dotzena de persones. Hi ha un total de divuit classes, que tracten temàtiques que van des de les arts escèniques fins a les plàstiques. Els grups reduïts facilitaran el contacte entre professor i alumne, i d’aquesta manera establir una confiança ja intrínseca en les entitats de barri.

Els tallers començaran la seva activitat a partir del 2 de juny, i les inscripcions, que es poden fer mitjançant els seus correus electrònics (cclacadena@entitatslamarina.org i informació@casadelrellotge.net), ja estan obertes. Són activitats que, de moment, van dirigides a un públic adult, malgrat que hi ha tallers (com la sessió d’Introducció al massatge per nadons) que són d’àmbit més familiar.

“La nostra feina és apropar la cultura a la gent”, resumeix l’Àngels.  Aquestes activitats són una prova pilot per a pròximes jornades, i van encaminades a respectar el distanciament social malgrat seguir amb l’objectiu dels centres cívics. Les noves mesures de seguretat han obligat a les entitats i associacions del barri a diversificar els canals de distribució de contingut, i d’aquesta manera seguir amb la feina de dinamització de les activitats del lleure per als veïns i veïnes de La Marina.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.