Entren en funcionament els ascensors d’El Polvorí

Vanesa Alemán/Y.L.

Des del passat dimarts 25 de febrer, els veïns i veïnes d’El Polvorí ja poden utilitzar els dos ascensors que connecten el carrer Mare de Déu de Port amb el carrer Segura. Fins ara, només es podia accedir-hi per les rampes i les escales convencionals o mecàniques. Una obra molt esperada pel conjunt del veïnat que hi viu. Tot i que el primer ascensor que connecta Mare de Dèu de Port amb Plaça de Buenaventura Durruti va començar a funcionar desembre passat, el retard en l’entrada en funcionament del segon ascensor, que connecta aquest últim tram amb el carrer Segura,  desesperava el veïnat tot denunciant la “incompetència” i “passivitat municipal”, en paraules de Pedro Sánchez, de l’Associació de Veïns i Veïnes de El Polvorí.

I és que les obres iniciades a l’octubre de 2018 havien de estar enllestides entre el març  i l’abril… del 2019!

El malestar i l’esgotament veïnal que s’havia acumulat s’entén encara més després que el passat mes de gener, les escales mecàniques que els comuniquen des de la muntanya fins al centre neuràlgic del barri (Plaça Marina i entorns) deixessin de funcionar durant gairebé dues setmanes, per avaries tècniques i de manteniment, deixant incomunicades persones amb mobilitat reduïda i persones grans. Fonts de l’Ajuntament han al·legat la demora a “problemes tècnics en la instal·lació” i a “problemes amb el subministrament elèctric” i assenyalen l’empresa adjudicatària dels treballs i Endesa, respectivament.

Els veïns, que havien denunciat “incompetència” i “passivitat” municipal per la demora d’un any en les obres, ara celebren la posada en marxa.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.