Dibuix i pintura en lletra de cançó

Durant aquest passat més de febrer el Centre Cívic Casa del Rellotge ha acollit l’exposició “Dibuix i pintura en lletra de cançó”, de l’artista amateur Ramon Barrachina.
Les lletres de diferents cançons d’indie espanyol prenen vida en les 20 il·lustracions i quadres que conformen aquesta exposició. L’artista amb diferents tècniques de dibuix plasma les sensacions i imatges que li evoquen les estrofes de les cançons d’artistes com Manolo García.

“Pintar és una manera d’evadir-me i relaxar-me, em poso música i agafo els colors”. Perquè cal recordar que Ramon Barrachina no és un pintor professional, de fet es dedica a l’hoteleria i pinta en les seves estones de lleure.

Exveí del barri explica que “em van animar a fer l’exposició al barri on havia viscut i vaig pensar que així la gent de La Marina ho podria gaudir”. És la primera vegada que en Ramon Barrachina fa una exposició de la seva obra i està molt content que s’hagi fet al barri.

Admet que amb la inauguració estava molt nerviós, però amb molta alegria. L’exposició ha estat tot un èxit. Si no l’heu pogut gaudir encara, no li perdeu la pista al Ramon, ja que, segons explica ell mateix, estan estudiant la possibilitat de portar l’exposició a altres centres cívics de la ciutat.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.