Punts de vista: ciutat sense gestió

Estem arribant als últims mesos del govern de la ciutat i sincerament, ja podem veure que res ha canviat del canvi entre Trias i Colau. La ciutat ha tirat endavant, però, les grans promeses han quedat en res. Ada Colau no ha estat capaç de complir amb les promeses de vivenda social, no ha complert amb la unió del tranvia… en definitiva, ha anat a remolc d’idees o acords momentanis, però, del que es projecte de govern, res de res.

Colau i la seva “troupe” han volgut dirigir la ciutat des de la prepotència i des de l’arrogància, 2 símptomes que pateix clarament la nova esquerra que es presentava per canviar-ho tot. El fet que hagin fet fora al PSC del govern de la ciutat, de forma barroera i amb un motiu que l’acord no contemplava, ens demostra, que han fet a través del postureig i no de la gestió.

Barcelona, i per tant, els 10 districtes requereixen de gestió. Gestió directa i diària per tirar endavant una ciutat amb realitats diferents, amb orografies diferents… en definitiva una ciutat que incorpora 10 ciutats dins seu i que alguns encara no han sabut gestionar correctament.

Marc Guallar

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.