Jordi Martí parla del Mobile World Congress, les manifestacions pel transport a la Marina i el desallotjament Can Vies

IMG_6789

Aquest dimecres el regidor del districte de Sants Montjuïc, Jordi Martí, ha assistit com cada mes al programa Portes Obertes i ha centrat el seu de

bat en l’actualitat que ens és més propera: el desplegament policial pel Mobile World Congress i el reforç pel transport, especia

lment al barri de la Marina, on aquestes últimes setmanes molts veïns han sortit al carrer per demanar major transport públic.

Sobre les protestes que s’han realitzat a les immediacions de les instal·lacions del saló de telefonia el regidors’ha mostrat comprensiu, tot assegurant que és lícit aprofitar l’atenció mediàtica que genera l’esdeveniment per tal d’exposar les queixes sobre diferents qüestions, tot i que considera que s’ha d’anar amb compte, ja que l’impacte econòmic del Saló tant al districte com a la ciutat, és molt considerable.

 

Un altre dels temes polèmics al qual ha respost  Martí ha estat el sorollós desallotjament de Can Vies. Sobre aquest tema, el regidor ha assegurat que “el districte  no ha participat en la denúncia que ha provocat el desallotjament de Can vies, qui va interposar la demanda ja fa anys va ser TMB”. Alhora ha afirmat que a Can Vies ja  s’hi havia produït conflictes violents tot declarant que ”hi ha hagut un empresonat per agressió a Can Vies”.

A més d’aquests dos grans temes, el regidor també ha parlat de les obres a Can Batlló, la nova llei de participació caltApFNtADXuWBTy1sVRZn0G5JuihEOIZk8PHt8b1_inu7Yiutadana, i ha respondre les preguntes que diversos veïns del districte han fet arribar al programa a través el telèfon, les xarxes socials i el correu electrònic, la majoria de les quals s’han centrat amb la falta de metro i de major freqüència de línies de bus al barri de la Marina.

Si vols conèixer més detalls de l’entrevista i saber que ha respost el regidor a les vostres queixes  preguntes, ja pots tornar a escoltar el programa.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.