A Interconexiona parlem de l’Autoestima i de com buscar feina amb Facebook

    En aquest programa parlem amb la Mónica Damboriano, sobre què és l’Autoestima, i de quines són les claus que podem fer servir per provar de millorar-la, perquè realment és fonamental per a fer una bona recerca de feina.

    Us expliquem també les formes que teniu de participar al nostre programa, a través de l’Audiocurriculum, la carta de presentació manuscrita, per a què l’analitzi Grafo Formación i l’espai “Reporteros on-line”. Ens podeu enviar les vostres cartes o audiocurriculums a interconexiona@gmail.com, o escriure anomenant el hashtag #reporterosonline a Twitter, i també a Facebook www.facebook.com/interconexiona, si voleu anar contestant a les preguntes que anem plantejant cada setmana. També trobareu, un vídeo resum d’aquests tres tipus de col·laboració en el nostre Facebook, Twitter i a la web de Sants-Montjuïc Ràdio (http://smradio.cat), així com les instruccions a seguir.

    I per últim també tenim a Antonio Vallejo Chanal responent als dubtes dels nostres oients sobre la recerca de feina a través de Facebook , i aquesta vegada a més ens explica un truc per a localitzar els perfils a internet d’altres persones T’interessa? Escolta’ns!!

    Esperem que us agradi i els vostres comentaris! 😉

     

     

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.